Mitä ihmettä Itiksessä oikeen tapahtuu?

Itis uudistuu Julkaistu 24.3.2023

Mistä mä pääsen Stockalle, kun näyttää siltä, että koko se pääty kauppakeskuksesta on laitettu umpeen ison seinän taakse? Onkohan noi Stockan päädyn liikkeet edes auki? Viimeksi kun kävin täällä, niin tässä oli liukuportaat, mut mihinkähän ne nyt on kadonnut?  

Varmaan aika monella on käynyt nämä asiat mielessä tässä muutaman kuukauden sisällä. Itiksen uudistus on tosiaan alkanut jo viime marraskuussa ja nyt siitä on tullut iso osa kakkien itisläisten arkea. Kaikennäköistä tapahtuu päivin ja öin, kulkureitit muuttuu ja suojaseiniä nousee. 

Fazerin viereiset liukuportaat ovat tällä hetkellä pois käytöstä, mutta uudet rakentuvat tilalle kesään mennessä!

Mitä me sit uudistetaan ja miksi? Itis on tärkeä osa etenkin Itä-Helsingin arkea; kohtaamispaikka ystäville ja perheille sekä iso työllistäjä alueella – Me halutaan luoda kaikille entistäkin parempi paikka olla ja työskennellä. Me ollaan myös uudistettu brändiä ja halutaan uudistaa myös Itiksen fyysisiä puitteita. Lopputuloksena saadaan paikka, johon voi tulla viihtymään ja viettämään aikaa. Plus! Mikä parasta, me teemme tästä paikan, jossa jokaisella on tilaa olla just sellainen kuin on! 

Mutta mitä täällä ihan oikeasti konkreettisesti sitten tehdään? Puretaan vanhoja liukuportaita sekä siltoja ja rakennetaan uusia tilalle, uudistetaan shopfrontteja, piikataan lattioita, kasataan suojaseiniä, opastetaan uusia kulkureittejä, kuvataan rakennustyömaalta videoita – you name it! Tosi paljon mielenkiintoisia juttuja tapahtuu joka päivä, etenkin joka yö. Ja kaikki liikkeet ovat tosiaan auki myös koko uudistuksen ajan. 

Bulevardin liukuportaat olivat vielä paikoillaan hetki sitten…
…mutta nyt ne on purettu ja uusia odotellaan innolla!

Stockmannin päätyyn on rakennettu jättimäinen suojaseinä, jonka takana tehdään taikoja. Liukuportaita on poistettu oikein urakalla: Stockan päädystä ja Bulevardilta. Lisäksi Stockan päädyn katto muutetaan lasikatoksi uudistuksen yhteydessä. Ehkä ootte myös huomanneet, että 2. kerroksen lasikaiteita on purettu ja kattoja on avattu. Kaikki tämä on kuitenkin väliaikaista ja me tehdään täällä Helsingin siisteintä kaupunkikeskusta! 

Stockmannin päädyn suojaseinän takana tapahtuu

Stay tuned… Tän blogin tarkoituksena on jakaa kaikille itäläisille tietoa uudistuvasta Itiksestä ja avata vähän työvaiheita eri toimijoiden näkökulmista. Haastatteluja tehdään muun muassa kauppakeskusjohdon, Skanskan ja muiden projektissa mukana olevien henkilöiden kanssa. Kannattaa siis seurailla mitä tapahtuu! Instassa ja Facessa voi myös laittaa meille viestiä tai dropata palautelomakkeen kautta ajatuksia ja mietteitä uudistukseen liittyen. 

Ottakaahan siis blogi seurantaan, ollaan kuulolla! 

Cheers, 
Julia, Itiksen markkinointikoordinaattori 

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.