Kunniaa Itikselle

Itis uudistuu Päivitetty 21.6.2023

Kauppakeskus Itiksen viime vuosien saavutuksiin kuuluu kaksi merkittävää kansainvälistä sertifikaattia. Breeam-In-Use-ja SHORE-sertifikaatit kertovat Itiksen turvallisuuden ja vastuullisuuden olevan ensiluokkaisella tasolla.

Itiksen pitkäjänteinen panostus ympäristövastuullisiin ratkaisuihin sekä riskienhallinnan ja turvallisuuden kannalta merkittäviin osa-alueisiin, on saavuttanut kansainvälisiä, arvostettuja sertifikaatteja riippumattomilta riskienkartoituksen ja ympäristöalan asiantuntijoilta. 

Meillä on hallussa kultatason SHORE -sertifikaatti loistavilla pisteillä kauppakeskuksemme turvallisuuden johtamisesta, toimenpiteistä ja ylläpidosta. Siitä kuuluu kiitos myös kaikille yhteistyökumppaneillemme. Toinen merkittävä tunnustus saatiin Breeam ympäristösertifikaatin myötä. Saavutimme vuonna 2022 arvosanan EXCELLENT eli erinomainen. Vuonna 2024 tavoitellaan Breeamin parhainta Outstanding tasoa.

Turvallisuus edellä  – SHORE -sertifikaatti

SAFE Asset Groupin myöntämä SHORE-sertifikaatti on kansainvälisesti ainoa laatuaan mittaamaan ja arvioimaan kiinteistöjen riski- ja turvallisuuskäytäntöjä, joita arvioidaan henkilökunnan, vuokralaisten ja asiakkaiden näkökulmasta. Kauppakeskus Itiksen vuonna 2023 saama Gold-tason sertifikaatti ja tulos ovat kansainvälistä keskiarvoa korkeampia.

”Kauppakeskus Itiksen Gold-tason sertifikaatti on upea saavutus. Itis pyrkii jatkuvasti minimoimaan riskejä sekä maksimoimaan kiinteistön arvon, ja tarjoaa näin turvallisen ympäristön niin vuokralaisilleen kuin asiakkailleenkin. Näillä tekijöillä on keskeinen rooli kauppakeskusten tulevaisuuden kannalta”, SAFE Asset Groupin toimitusjohtaja Erik Engstrand kertoo.

Ympäristöhankkeisiin panostamisesta kertoo Breeam-In-Use -sertifikaatti

Riski- ja turvallisuuskäytäntöjen lisäksi myös erityisesti ympäristövastuullisuus on Itiksen toiminnassa keskeistä. Uusiutuvaa energiaa vuodesta 2014 hyödyntänyt kauppakeskus on ollut jo vuodesta 2021 energiavalintojensa puolesta hiilineutraali. Panostuksesta ympäristöhankkeisiin kertoo myös ympäristöratkaisuja arvioiva Breeam-In-Use -sertifikaatti.

”Breeam-In-Use sertifikaatissa mitataan kiinteistön ympäristövastuullisuutta ja operatiivista suoriutumista. Olen erittäin iloinen, että olemme pystyneet Itiksessä panostamaan laajasti myös ympäristöasioihin ja että kaltaisemme vanhempi kiinteistö pystyy jopa ohittamaan uudempia kiinteistöjä tekemisessä. Haluamme olla ilmastonmuutoksen vastaisten toimien eturintamassa ja vahvoja näyttöjä ympäristötyöstä tullaan näkemään jatkossakin”, ylläpitopäällikkö Matias Lehtomäki lupaa.

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.