Kunniaa Itikselle

Itis uudistuu

Kauppakeskus Itis on saanut kaksi uutta merkittävää kansainvälistä sertifikaattia.
Breeam-In-Use-ja SHORE-sertifikaatit kertovat Itiksen turvallisuuden ja vastuullisuuden olevan ensiluokkaisella tasolla.

Itiksen pitkäjänteinen panostus ympäristövastuullisiin ratkaisuihin sekä riskienhallinnan ja turvallisuuden kannalta merkittäviin osa-alueisiin, on saavuttanut kansainvälisiä, arvostettuja sertifikaatteja riippumattomilta riskienkartoituksen ja ympäristöalan asiantuntijoilta. 

Saimme juuri kultatason sertifikaatin loistavilla pisteillä kauppakeskuksemme turvallisuuden johtamisesta, toimenpiteistä ja ylläpidosta. Siitä kuuluu kiitos myös kaikille yhteistyökumppaneillemme. Toinen merkittävä tunnustus tuli Breeam ympäristösertifikaatin myötä. Itis saavutti parhaat arvosanan EXCELLENT eli loistava.

Turvallisuus edellä  – SHORE -sertifikaatti

SAFE Asset Groupin myöntämä SHORE-sertifikaatti on kansainvälisesti ainoa laatuaan mittaamaan ja arvioimaan kiinteistöjen riski- ja turvallisuuskäytäntöjä, joita arvioidaan henkilökunnan, vuokralaisten ja asiakkaiden näkökulmasta. Kauppakeskus Itiksen saama Gold-tason sertifikaatti ja tulos ovat kansainvälistä keskiarvoa korkeampia. Itiksen saama tulos on 85 %, kun taas kansainvälisten verrokkien keskiarvo on 81 %. Parhaat tulokset Itis sai auditoinnissa kauppakeskuksen turvallisuuden johtamisesta ja hallinnoimisesta.

”Kauppakeskus Itiksen Gold-tason sertifikaatti on upea saavutus. Itis pyrkii jatkuvasti minimoimaan riskejä sekä maksimoimaan kiinteistön arvon, ja tarjoaa näin turvallisen ympäristön niin vuokralaisilleen kuin asiakkailleenkin. Näillä tekijöillä on keskeinen rooli kauppakeskusten tulevaisuuden kannalta”, SAFE Asset Groupin toimitusjohtaja Erik Engstrand kertoo.

Ympäristöhankkeisiin panostamisesta kertoo Breeam-In-Use -sertifikaatti

Riski- ja turvallisuuskäytäntöjen lisäksi myös erityisesti ympäristövastuullisuus on Itiksen toiminnassa keskeistä. Uusiutuvaa energiaa vuodesta 2014 hyödyntänyt kauppakeskus on jo nyt energiavalintojensa puolesta hiilineutraali. Panostuksesta ympäristöhankkeisiin kertoo myös tuore kiinteistöjen ympäristöratkaisuja arvioiva Breeam-In-Use -sertifikaatti.

”Breeam-In-Use sertifikaatissa mitataan kiinteistön ympäristövastuullisuutta ja operatiivista suoriutumista. Olen erittäin iloinen, että olemme pystyneet Itiksessä panostamaan laajasti myös ympäristöasioihin ja että kaltaisemme vanhempi kiinteistö pystyy jopa ohittamaan uudempia kiinteistöjä tekemisessä. Haluamme olla ilmastonmuutoksen vastaisten toimien eturintamassa ja vahvoja näyttöjä ympäristötyöstä tullaan näkemään jatkossakin”, ylläpitopäällikkö Matias Lehtomäki lupaa.

Erinomaiset pisteet arvioinnissa saavuttanut Itis sai erityistä kiitosta muun muassa projektinjohtoon, sekä energiankäyttöön ja liikenteeseen liittyvistä seikoista

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.