Itiksen uusi tulokas Nike on otettu innolla vastaan

Itis uudistuu Päivitetty 17.11.2023

Nike teki paluun Suomeen uudella, asiakkaan hyvinvointiin keskittyvällä konseptilla – upouusi brändimyymälä avattiin Itikseen 20.10. Avajaisviikonlopun kävijämäärä kertoi, että liike on toivottu lisäys myymälävalikoimaan.

Uusi brändimyymälä on sisältä näyttävä ja tuotteet ovat kauniisti esillä. Sijaintikin on loistava, sillä liike sijaitsee paraatipaikalla Itiksen keskikäytävällä, ja sisäänkäyntiä korostavaa suurta Swoosh-logoa ei voi olla huomaamatta.

”Me ollaan avattu todella hyvissä ja energisissä tunnelmissa, etenkin tämän valtavan kävijämäärän ansiosta”, myymäläpäällikkö Nani Nguyen kertoo tyytyväisenä.

Uusi myymälä sijaitsee loistopaikalla keskusaukion kulmalla H&M myymälän vieressä

Uusi konsepti haluaa auttaa asiakkaitaan voimaan paremmin tarjoamalla siihen oikeat välineet. Liikkestä löytyy fitness-, juoksu- ja lifestyle-tuotekategoriat ja laadukas asiakaspalvelu varmistaa, että asiakas saa liikkeestä kaiken tarvitsemansa.

”Nike Well Collective on uusi myymäläkonsepti, joka keskittyy asiakkaan hyvinvointiin – haluatpa hikoilla, venytellä tai ottaa rauhallisesti, rikkoa ennätyksiä tai löytää hetken läsnäololle, niin me Nikella tuetaan kaikessa, mitä siihen tarvitset.” Nani kertoo uudesta konseptista.

Myymälästä löytyy laaja valikoima urheilun ja vapaa-ajan kenkiä

Etenkin talvisesongin alkaessa myymälästä kannattaa tsekata lämpimät ja tyylikkäät talvitakit, pipot ja pehmeät collegesetit. Liikkeessä on myös laaja valikoima kenkiä niin urheiluun kuin vapaa-aikaankin ja kauden trendikkäimmät kengät ovatkin näyttävästi esillä kenkäseinällä.

Tuleville viikoille Nani ja muu Niken henkilökunta odottavat paljon vilskettä, lisää asiakkaita ja hyvää energiaa. Tähän mennessä jo monet Itiksen asiakkaat ovat ottaneet Niken ilolla vastaan, ja myymälä on tuonut myös useamman uuden asiakkaan Itikseen vierailulle.

Itiksen sloganin ”Tilaa olla sinä” mukaisesti Nike on suunniteltu kaikille:

”If you have a body, you are an athlete” Nani summaa.

Tervetuloa uuteen myymälään!

Psst. Tsekkaa myös tämän hetken Top 5 tennarit Niken valikoimasta täältä.

Kuvassa myymäläpäällikkö Nani Nguyen (oik.) ja myyjä Sofia Roos (vas.)

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.