Helsinki Design Week – myös Idässä tapahtuu

Itis ja lähialueet Julkaistu 13.9.2023

Helsinki Design Week on vuosittain järjestettävä tapahtuma, joka kerää yhteen muotoilun ammattilaisia, opiskelijoita ja designharrastajia. Tänä vuonna tapahtuma tarjoaa erityisen kiinnostavan annin myös Itiksessä Dome Upcycling -työpajan myötä.

Love Story of our Clothes -työpaja

Dome Upcycling järjestää Helsinki Design Weekin aikaan työpajan, joka vie osallistujat vaatteiden rakkaustarinan maailmaan. Työpaja innostaa uusiokäyttämään vaatteita ja näyttämään niille uudenlaisen arvon.

Osallistujat pääsevät käsillä tekemisen iloon ja oppivat samalla kestävän muodin periaatteita. Työpaja onkin mainio esimerkki siitä, kuinka yksilöt voivat omalla panoksellaan edistää kestävää muotia ja vastuullista kuluttamista.

Aikataulu

Yhteensä 4 työpajaa 13.-14.9. aina klo 16-18 ja 18-20 (max. 8 osallistujaa/työpaja)

  • keskiviikko 13.9. klo 14-18 ja 18-20
  • torstai 14.9. klo 14-18 ja 18-20

Hanki lippusi täältä!

Helsinki Design Weekin tavoitteena on edistää kestävää muotoilua ja tuoda esiin muotoilun roolia yhteiskunnassa. Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden inspiroitua ja oppia, miten jokainen meistä voi omilla valinnoillaan vaikuttaa ympäristön hyvinvointiin. Se kannustaa pohtimaan, miten design ja muotoilu voivat olla osa kestävää tulevaisuutta.

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.