Crepes & People on kreppien ja ihmisten välinen rakkaustarina 

Tarinoita kauppahallista Päivitetty 24.10.2024

Milos Sikimic ja Elena Chalova tuovat Itiksen uuteen kauppahalliin pikaruokakonseptin, jollaista Suomessa ei ole ennen nähty. 

”Olen matkustellut valtavasti maailmaa ja rakastunut kreppeihin, mutta Suomessa tällaista konseptia ei yksinkertaisesti ennestään löydy”, Milos Sikimic kuvailee uutta pikaruokaravintolaansa. 

Hän on parhaillaan avaamassa yhtiökumppaninsa Elena Chalovan kanssa Crepes & People -nimistä liikettä Itiksen uunituoreeseen kauppahalliin. 

Milos on alkujaan serbialainen ja Elena venäläinen, mutta kumpikin on kerännyt kokemusta lukemattomista eri paikoista. Milosin tausta on yrittäjänä niin Italiassa kuin Yhdysvalloissakin. Elena puolestaan on entinen korkean luokan tennisammattilainen, jota urheilu-ura kuljetti pitkin maailmaa. 

”Tapasimme jopa niin, että yritimme molemmat etsiä kreppikahvilaa”, Milos kertoo. ”Päätimme, että Helsinki ansaitsee omansa, niin kuin kaikki maailman suurkaupungit.” 

Nykyään Milos ja Elena asuvat kumpikin Helsingissä. Kun parivaljakko alkoi etsiä kreppikonseptilleen paikkaa, he tähtäsivät katseensa aluksi kaupungin keskustaan. 

”Kuitenkin kun kuulimme Itiksen kauppahallikonseptista, se vei huomiomme välittömästi”, Milos sanoo. ”Kansainvälisyys ja ihmisten moninaisuus kuuluvat tärkeimpiin syihin, miksi Itis on ainutlaatuinen ja meihin vetoava paikka. Toivomme saavamme siitä ympäristöstä energiaa ja voivamme myös antaa oman osamme siihen, että kokonaisuus on monipuolinen ja miellyttävä.” 

Nyt siis yrittäjien itsensä lisäksi muutkin Suomessa saavat tilaisuuden kokea kreppien ja ihmisten välisten rakkaustarinoiden alkavan. Mikä olisikaan parempi paikka käynnistää tuo matka kuin Itiksen kauppahalli. 

Crepes & Peoplen valikoima koostuu pääosin erilaisista krepeistä, smoothieista ja kahvista. Näistä aineksista on helppo oman maun ja tarpeen mukaan rakentaa joko suolainen ateria, herkullinen jälkiruoka tai vuorotellen molemmat. 

Itse kreppien täytevaihtoehtoihin kuuluu niin lihoja kuin vihanneksiakin sekä erilaisia makeita täytteitä hedelmistä suklaiseen pähkinävoihin. Milos lupaa, että annokset eivät ole pelkkiä välipaloja, vaan niissä on myös kokoa riittävästi vaikkapa maittavaksi ja ravitsevaksi lounaaksi. 

”Asiakkaidemme kannattaa testata ja kiinnittää huomionsa täytteiden lisäksi myös itse ohukaiseen ihan pelkiltään, sillä krepin koostumus ja maku ovat koko aterian tärkeimpiä rakennusaineita. Se on meidän ylpeytemme.” 

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.