Uusi livepelikonsepti Itiksessä koko kesän – Wondershop Game Boxissa pelataan ja hengataan kavereiden kanssa

Uutiset Päivitetty 28.7.2023

Uudenlainen sosiaalisen pelaamisen ilmiö, Wondershop Game Box, saapuu ensimmäistä kertaa avoimeen testikäyttöön kauppakeskus Itiksen kävijöille heinäkuussa. Pop-up -pelialue löytyy Itiksen ensimmäisestä kerroksesta infopisteen läheisyydestä ja on avoinna torstaista lauantaihin 3. syyskuuta saakka. Vaihtuvia demopelejä pääsee pelaamaan kahdeksaan pelaajaa kerrallaan, ja pelialueelle on vapaa pääsy.

Pelistudio Wondershop ja Itis tuovat tänä kesänä kaikille ja kaikenikäisille avoimen pop-up -pelialueen kesälomalaisten iloksi. Wondershop Game Boxin tuominen avoimeen testikäyttöön kesäksi juuri Kauppakeskus Itikseen oli toive Game Boxin nykyiseltä testipelaajayhteisöltä eli lapsilta ja nuorilta Helsingin Mellunmäestä.

“Itis on alueen lapsille, nuorille ja heidän perheilleen tärkeä paikka kokoontua, tavata kavereita ja viettää aikaa arjessa”, kertoo Annika Lehtonen, yksi Wondershopin perustajista. “Kehitämme pelikonseptia ja -alueita pelaajayhteisöä kuunnellen, sillä haluamme yhdessä tehdä niistä maailman kivointa ja saavutettavinta tekemistä yhdessä uusien ja vanhojen kavereiden kanssa.”

Wondershop Game Boxissa pääsee pelaamaan säännöllisesti  vaihtuvia pelejä, joita kaikkia pelataan yhdessä muiden kanssa, tällä hetkellä enimmillään kahdeksan pelaajan voimin. Osallistumiseen ei tarvita älypuhelinta tai muita laitteita – pelaamiseen tarvittavat taskukokoiset ohjaimet, PlayTagit, löytyvät paikan päältä. Game Boxiin voi tulla myös vain hengailemaan ja seuraamaan käynnissä olevaa pelisessiota.

“Lapset ja nuoret saavat mahdollisuuden sukeltaa pelien maailmaan yhdessä muiden pelaamisesta innostuneiden kanssa. Alueelle on vapaa pääsy, joten kokeilemisen kynnys on pidetty matalana ja kaikille saavutettavana”, sanoo Itiksen kauppakeskusjohtaja Christoffer Jansén.

Wondershop Game Box sijaitsee Itiksen ensimmäisessä kerroksessa infopisteen läheisyydessä ja on avoinna torstaisin ja perjantaisin klo 13-17 sekä lauantaisin klo 11-15. Game Boxiin on vapaa pääsy. 

www.wondershopgames.com

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.