Ilmoittaudu mukaan Itiksen Adventure Race seikkailuun!

Uutiset Päivitetty 18.4.2024

Itis Adventure Race 25.5.2024, sivun tietoja päivitetään

Huom! Ilmoittautuminen tapahtumaan avautuu 24.4.2024

Tämä kilpailu vaatii älykkyyttä, rohkeutta ja loogista päättelykykyä – sekä ripauksen yllytyshulluutta. Pystytkö säilyttämään hermosi huikean stuntin suorittamisessa?

Adventure Racessa parit kulkevat kisan läpi vihjeiden avulla tehtäviä suorittaen. Tehtävärastien lisäksi Adventure Race -kisa sisältää etappeja, joista parit saavat vihjeitä seuraavan rastin löytämiseen.

Parit kilpailevat toisiaan vastaan ja parhaan ajan kisassa saanut pari voittaa koko kisan! Jokainen kisassa mukana ollut pari palkitaan osallistujapalkinnolla sekä kisan Top 3 -joukkueet voittavat pääpalkinnot.

Kilpailuun osallistujat saavat kisapaidat.

Kilpailuun pääsee mukaan vain 15 paria, jotka arvotaan ilmoittautuneiden joukosta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumalla kisaan hyväksyt kaikki alla mainitut ehdot ja säännöt. Kaikilta osallistujilta tarkistetaan henkilöllisyystodistus lähtöalueella ennen kisan alkua. Ilmoittautuminen on osallistujille ilmainen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan avautuu 24.4.2024.

OSALLISTUMISEHDOT & SÄÄNNÖT

Kisa

Kisa suoritetaan Itiksen sisä- että ulkotiloissa. Kisa koostuu erilaisista tehtävärasteista, jotka joukkueiden tulee suorittaa mahdollisimman nopeasti voittaakseen kisan. Tehtävärasteille suunnistetaan erilaisten vihjeiden avulla. Kisa vaatii niin älyllisiä kuin fyysisiä ominaisuuksia.

Ikäraja

Ikäraja aikuisten Itis Adventure Race kilpailuun on 18-vuotta. Kaikkien kisaan osallistujien tulee olla täysi-ikäisiä, terveitä ja hyväkuntoisia.

Säännöt

Kisassa kaikki rastit suorittanut joukkue, sekä myös nopeimmin reitin kulkenut joukkue on kisan voittaja. Rasteja ja niiden suorittamista valvoo järjestäjän asettama henkilö. Osallistujan tulee hyväksyä kaikki tapahtumahenkilökunnalta tulleet kilpailuohjeet rasteilla ja kisan aikana.

Joukkue muodostuu kahdesta (2) kilpailijasta, kisaa ei voi suorittaa yksin. Kisan aikana joukkueen jäsenten tulee liikkua ryhmässä, ensimmäisen ja viimeisen joukkueen jäsenen etäisyys saa olla max. 20 m toisistaan.

Joukkueen loppuaika otetaan joukkueen viimeisen jäsenen ylittäessä maalilinjan. Joukkueet merkitään kisan ajaksi numeroin ja numerolappu tulee olla kaikilla kilpailijoilla koko kilpailun ajan näkyvillä. Numerolappu tulee kiinnittää kisapaidan hihaan ennen kisan aloitusta. Järjestäjä voi tarvittaessa määrätä tähän poikkeuksia.

Kisassa kukin joukkue valitsee joukkueensa jäsenten kunnosta ja/tai tiedosta riippuen mahdollisuuksien mukaan suoritettavat tehtävät & tehtävän suorittajan.

Mahdollisesta keskeyttämisestä on ilmoitettava kisainfossa ilmoitettuun puhelinnumeroon.

Järjestäjät voivat keskeyttää kilpailun, mikäli kilpailijat tai järjestäjät ovat vaarassa tai jostain muusta vakavasta syystä.

HUOMI! Kisainfon jakamisen jälkeen kilpailun rasteihin etukäteen tutustuminen paikan päällä kauppakeskuksessa on ehdottomasti kielletty. Mikäli joukkue havaitaan ennen kilpailun alkua keskuksessa tutustumassa reitteihin tai rastipisteisiin, aiheuttaa tämä kilpailusta poissulkemisen. Muuten reitteihin ja rasteihin tutustumista ei ole rajoitettu mitenkään (pohjakartta, nettisivut yms.).

Mikäli joukkue saa jostakin syystä aikasakon rastipisteellä (esim. suorittamaton tehtävä) se kärsitään heti paikan päällä pääsääntöisesti 10 minuutin taukona (voi olla myös tapauskohtaisesti pidempi). Tauon aikana joukkue saa huoltaa itseään haluamallaan tavalla, mutta liikkuminen seikkailun reittiä eteenpäin on kielletty. Kun määrätyn mittainen aikasakko on pidetty, niin seikkailu voi jatkua. Joillakin rasteilla aikasakko voidaan vaihtoehtoisesti suorittaa sakkotehtävä suorittaen.

Palkintojenjako suoritetaan klo 16.00 lähtöalueella. Kisan virallinen kieli on suomi.

Kilpailuaika

Kilpailun maksimisuoritusaika on kolme ja puoli tuntia. Maali suljetaan tapahtumapäivänä klo 15.30.

Henkilökohtainen omaisuus

Jokainen osallistuja on vastuussa henkilökohtaisesta omaisuudestaan ennen kisaa, sen aikana ja kisan jälkeen. Itis Adventure Race ei ole vastuussa varkauksista, rikoksista tai henkilökohtaisen omaisuuden katoamisesta ennen kilpailua, sen aikana tai sen jälkeen.

Vakuutukset

Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailun aikana järjestäjän toimesta. Jokainen kilpailija kilpailee omalla vastuullaan.

Alkoholi & muut huumausaineet

Alkoholin tai muiden huumausaineiden vaikutuksen alaisena kilpaileminen on ehdottomasti kielletty ja aiheuttaa suoraan joukkueen hylkäämisen.

Hylkääminen ja valitukset

Järjestäjillä on oikeus hylätä suoritus, jos osanottajan havaitaan toimivan vilpillisesti tai hän muutoin häiritsee kanssakilpailijoiden suoritusta. Kaikki rastit ovat vapaaehtoisia, mutta huomioitavaa on, että mikäli kilpailija ei suorita kaikkia rasteja, hän menettää mahdollisuuden palkinnoille.

Valitukset tulee tehdä kisan suorittamisen jälkeen tapahtumapäivänä viimeistään klo 15.45 mennessä kirjallisesti osoitteeseen info@todotapahtumat.fi.

Kuvaus & videointi kisan aikana

Tapahtumajärjestäjä saa kilpailun aikana osallistujista mahdollisesti otetut kuvat ja videot vapaaseen käyttöön. Tapahtumajärjestäjällä on oikeus käyttää kuvia vapaasti ilman osallistujan suostumusta tai erillistä korvausta.

Henkilökohtaisten tietojen käsittely

Tapahtumajärjestäjällä on oikeus kerätä, käsitellä ja käyttää kisan yhteydessä ilmoittamiasi henkilötietoja tapahtuman yhteydessä. Käsittelemme henkilörekistereissä vain käyttötarkoitusten kannalta tarpeellisia tietoja. Tiedot poistetaan rekisteristä tapahtuman päätyttyä.

Osallistumisen peruutus

Mikäli joukkueenne joutuu perumaan osallistumisensa tapahtumaan sairauden, loukkaantumisen tai äkillisen esteen vuoksi, voi osallistumisen peruuttaa kokonaan tai siirtää osallistumisoikeuden jollekin toiselle henkilölle. Peruutukset ilmoitetaan sähköpostilla ennen tapahtumaa osoitteeseen info@todotapahtumat.fi

Osallistumisoikeuden siirtäminen

Mikäli peruutuksen yhteydessä osallistujan tilalle tulee korvaava joukkueen jäsen, on siitä tehtävä ilmoitus saman aikaisesti peruutuksen yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen info@todotapahtumat.fi. Sähköpostiviestin otsikoksi tulee kirjoittaa: ITIS ADVENTURE RACE 27.5. / Osallistumisoikeuden siirtäminen. Viestikenttään tulee kirjoittaa tieto kenen joukkueen jäsenen tilalle kyseinen henkilö tulee sekä uuden joukkueen jäsenen tiedot (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, paidan koko). Mikäli osallistuminen peruutetaan, eikä samanaikaisesti nimetä korvaavaa osallistujaa, on tapahtuman järjestäjällä oikeus ottaa uusi joukkue perutun joukkueen tilalle. Mikäli joukkueen jäsenen vaihto tapahtuu tapahtumapäivänä, voi osallistumisoikeuden siirron tehdä myös tapahtumapaikalla ilmoittautumisen yhteydessä.

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.