Pääsiäisen ihmemaa

Tapahtumat Päivitetty 31.3.2023

Virpomisviikonlopun aikana koko perhe pääsee ihastelemaan värikkäitä pääsiäisalueita, kun Itikseen rakentuu pääsiäisen ihmemaa!

Ohjelmassa on seikkailua somistettujen alueiden läpi, joissa pääsee kokemaan olonsa ajoittain pikkuriikkiseksi ja ajoittain jättisuureksi. Pääsiäisteemaiset hahmot luovat tunnelmaa ja leikittävät lapsia alueilla.

Jokainen alue sisältää mahtavia visuaalisesti näyttäviä osia sekä suoritettavia tehtäviä! Tehtäviin osallistuvat palkitaan mieltä lämmittävillä pääsiäisherkuilla. Visuaalisesti näyttäviä alueita pääsee kuitenkin myös ihastelemaan ja läpikulkemaan osallistumatta tehtäviin.

Tapahtuma-aikataulu

  • Lauantai ja sunnuntai 1.-2.4. klo 12-18

Tapahtumassa on kolme erilaista pistettä, pisteet on sijoitettu Bulevardille

Vinkkejä pääsiäisen viettoon

  • Koristelkaa pääsiäismunat lempiväreillä! Lapset voivat koristella munia esimerkiksi maalaamalla tai liimaamalla niihin erilaisia koristeita. Koristellut munat voi ripustaa kotiin piristämään pääsiäistä.
  • Kuka löytää pääsiäispupun piilottamat suklaamunat? Järjestäkää hauska yhteinen leikkimielinen peli, jossa suklaamunia piilotetaan ja löytäjä saa pitää!
  • Pääsiäisen pyhät ovat hyvä tilaisuus viettää laatuaikaa perheen, sukulaisten tai vaikka ystävien kanssa. Pyhinä onkin hyvin aikaa pelata lautapelejä, käydä elokuvissa tai pyörähtää ulkoilemassa!
  • Pääsiäiseen kuuluu myös hyvä ruoka. Herkuttele vaikka pääsiäislampaalla tai pasha-juustokakulla. Lapsille voi myös järjestää leivontahetkiä, joissa tehdään erilaisia pääsiäisherkkuja.

Psst. Itiksen yli 120 myymälää sekä 40 kahvilaa ja ravintolaa palvelevat virpomisviikonloppuna normaalisti. Poikkeusaukioloajat löydät täältä.

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.