Ystävien Itis

Vapaapäivä. Aikaa. Ota mukaan parhaat ystäväsi ja lähde viettämään laatuaikaa Itikseen, keskittymään vain teihin, optimaalisissa olosuhteissa.

Saavu helposti autolla tai julkisilla, mistä vain. Lähialueelta pyöräillen tai kävellen Itä-Helsingin kauniiden rantojen kautta tai suorinta tietä kaupunkimaisen läpi.

Kiireetön ja valmiiksi katettu aamiainen on arjen ja vapaapäivän luksusta. Itiksessä on useita kahviloita, joista saa suolaiset ja makeat päivän aloitukset.

Itiksessä on monipuolinen tarjonta kaikkia tyylejä, kaikille kukkaroille. Juhlavaatteita, arkivaatteita, urheiluvaatteita. Yllätyksiä voi löytyä sellaisistakin kaupoista, joissa ei yleensä välttämättä käy.

Klassiset brändit tai uusimmat trendit löytyvät helposti ja jokainen löytää taatusti omalle tyylilleen sopivan lookin. Tai keksii jotain ihan uutta!

Raikas juoma tai nopea välipala virkistää iltapäivää.. Itiksen ravintoloiden ja kahviloiden tarjoamissa maailman mauissa ja nopean nälän taltuttajissa on mistä valita.  

Päivitys tai pieni piristys kodin tunnelmaan onnistuu helposti samalla reissulla. Kynttilä, torkkupeitto tai viherkasvi ovat käteviä vaihtoehtoja päivittää kodin ilmettä käsillä olevaan sesonkiin.

Päivän kruunaa hemmottelu. Olipa oma tapa rentoutua sitten salitreeni, leffa tai rentouttava yrttitee – kaiken saa Itiksestä.  

Myymälät

Itiksessä palvelee yli 120 myymälää
Katso kaikki  – Myymälät

Palvelut

Tutustu Itiksen laajaan palveluvalikoimaan
Katso kaikki  – Palvelut

Ravintolat

Itiksessä palvelee yli 40 kahvilaa ja ravintolaa
Katso kaikki  – Ravintolat

Toimistot

Itiksen toimistotiloissa toimivat yritykset
Löydä omasi  – Toimistot

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.