Hope joululahjakeräys 3.-18.12.

Uutiset

Tule lahjoittamaan vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille joululahjoja Hopen keräyspisteelle Itikseen 3.-18.12. välisenä aikana!

Hope – Yhdessä ja Yhteisesti ry:n ja Itiksen perinteinen hyväntekeväisyyskampanja saapuu taas Itikseen! Hope ja Itis ovat tehneet yhteistyötä useiden vuosien ajan ja Itiksen asiakkaat ovat lahjoituksillaan toteuttaneet monen lapsen ja nuoren joululahjatoiveen.

Keräyspiste on auki Itiksen Spice Icen läheisyydessä seuraavasti: 

  • ma-pe klo 15-20
  • la 10-19
  • su 12-18

Lasten ja nuorten lahjatoiveisiin voit tutustua keräyspisteellä 3.12.2022 alkaen. Lahjatoiveet vaihtelevat askartelutarvikkeista ja kirjoista legoihin ja lahjakortteihin. Eritoten teini-ikäiset ymmärtävät perheensä tilanteen ja toivovat usein käytännönläheisiä lahjoja, kuten pyyhettä tai pussilakanasettiä. Pienimmät toivovat eniten leluja, pelejä ja harrastusvälineitä.

Mikäli et pääse lahjoittamaan joululahjoja Hopen keräyspisteen aukioloaikoina, voit jättää joululahjat Itiksen infopisteelle.

Hyväntekeväisyysjärjestö Hope – Yhdessä ja Yhteisesti ry

Hope on vuonna 2009 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, jonka tavoitteena on antaa kaikille lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Hope on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö ja se toimii 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolella Suomea. 

Lämpimästi tervetuloa!

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.