Isänpäivä lähestyy ja on taas aika muistaa niin isiä kuin isänmielisiäkin. Tältä sivulta löydät lahjaideat ja vinkit isänpäivän viettoon.

Lahjaideat

Pehmeä vai kova paketti? Sinä päätät! Itiksen laajasta liikevalikoimasta löydät lahjaideat ja vinkit isänpäivän viettoon. Tarjoukset ja lahjaideat löydät sivun alaosasta sekä tietenkin paikan päältä liikkeistä.

Itiksessä järjestetään myös isänpäivän lahjakupunäyttely 12.-13.11.! Lahjakupunäyttelysssä on esillä liikkeiden valitsemia isälle sopivia lahjaideoita. Kupujen tuotteita voit ostaa Itiksen myymälöstä. Tule siis inspiroitumaan ja löydä täydellinen lahja isälle!

Vinkit isänpäivän viettoon

Mitäpä, jos viettäisitte mukavaa päivää isän, vaarin, faijan tai vaikka varaisän kanssa Itiksessä?

Suomen ainoa IMAX elokuvateatteri Itiksen Finnkinossa tarjoilee isänpäiväviikonlopulle huikeita uutuusleffoja kuten esimerkiksi Kummeli esittää: Kontio ja Parmas, Black Panther: Wakanda Forever ja Insite. Katso koko ohjelma ja vietä mukava leffahetki Itiksessä.

Itiksen huikeasta noin 40 ravintolan valikoimasta löytyy jokaiselle isälle jotakin. Koukkaa siis esimerkiksi thaimaalaista katuruokaa valmistavaan Ahaan Tam Sangiin, nepalilaiselle makumatkalle Delhi Rasoihin tai italialaiseen tunnelmaan vievään Vapianoon. Kaikki Itiksen ravintolat löydät täältä!

Psst. lisävinkkeinä Elixiasta lahjakortti liikunnan ystävälle, Cuttersilta hiusten- tai parranleikkuu ja Stockmannin Lippupisteeltä, Tiketmasterilta tai Tiketiltä kulttuurielämyksiä!

Aukioloajat isänpäiväviikonloppuna

  • La 12.11. 10-19
  • Su 13.11. (isänpäiväsunnuntai) 12-18

Haulla "{{ searchterm }}" ei löytynyt tuloksia.

Tarkista hakusi kirjoitusmuoto tai kokeile toista hakutermiä.