Toimitilat

Itiksessä on 103 000 neliömetriä vuokrattavaa tilaa ja noin 17 miljoonaa vuosittaista kävijää. Ankkurivuokralaisiin kuuluvat Stockmannin tavaratalo, Zara ja H&M sekä kaksi supermarkettia: S-Market ja Lidl. Itikseen on helppo tulla julkisilla kulkuneuvoilla (metro, bussi) sekä omalla autolla (4 000 maksutonta parkkipaikkaa.) Vuosina 2011-2014 kauppakeskuksen remonttiin investoitiin yli 110 miljoonaa euroa ja vuonna 2014 Itiksen kävijämäärä kasvoi 11,5% sekä myynti 3%, mikä on enemmän kuin missään muussa kauppakeskuksessa Suomessa. Mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan toimitilaa Itiksestä, ole ystävällisesti meihin yhteydessä oheisella lomakkeella.

Tiedustele toimitiloja.

Promootiot ja kausimyyntipaikat

Itiksen promootiopaikat sijaitsevat luonnollisten kulkureittien varrella, sopivasti näkyvillä. Voit tehdä perinteisten promootioiden lisäksi vaikkapa tapahtumia, tuotelanseerauksia tai maistatuksia. Itiksessä tavoitat asiakkaita, jotka ovat jo valmiiksi ostoksentekoaikeissa. 

Jos promootio tuntuu liian lyhytkestoiselta ja vakituinen vuokrasopimus turhan pitkältä,  lyhytaikainen pop-up -paikka on todennäköisesti oikea ratkaisu.  Vuokraa kausimyyntipaikka tukemaan tuotelanseerausta, laajentamaan asiakaskuntaasi tai lisämyynnin tekemiseen. Voit halutessasi vuokrata paikan muutamaksi päiväksi, viikoksi tai pidemmäksi ajaksi. 

Ota rohkeasti yhteyttä. Valitaan yhdessä sopivin sijainti uudistuneesta kauppakeskuksestamme.

Promootioita ja kausimyyntipaikkoja koskevat tiedustelut ja varaukset:
Itis toimisto
Puh. 09-3436 480
reception.fi@wereldhave.com

Promootioita koskevat tiedustelut ja varaukset:
Clear Channel
Sari Korhonen
sari.korhonen@clearchannel.fi
Puh. 0207 312 058

TALLINNANAUKIO

Promootiot Tallinnanaukiolla

Tallinnanaukion tori sijaitsee Itiksen sisäänkäyntien varrella ja metron sisäänkäyntien välittömässä läheisyydessä. Kun valitset promootiopaikan Tallinnanaukiolta, houkuttelet luoksesi ihmisiä kymmenien tuhansien ohikulkijoiden joukosta. Tallinnanaukiolla promootiosi tai tapahtumasi ei jää huomaamatta! 

Tallinnanaukion toritoiminta

Torikauppiaat palvelevat Tallinnanaukiolla pääosin kesäkaudella. Kauppiaiden valikoimista löydät vihannekset ja marjat sekä leivät ja leivonnaiset. Lisäksi voit nauttia ulkotarjoilualueilla vaikkapa kupin kahvia tai jäätelön. Torikauppiaat ovat paikalla arkisin noin klo 9-18 ja lauantaisin noin klo 8-16.

Jos olet kiinnostunut toripaikan vuokraamisesta, otathan yhteyttä!

Tallinanaukiota koskevat tiedustelut ja varaukset:
Itis toimisto
reception.fi@wereldhave.com