Palvelut lapsiperheille

Leikkiasema

Leikkiasema sijaitsee 2. kerroksessa Stockmannin läheisyydessä. Leikkiasema on auki ma-pe 10-19, la 10-18 ja su 12-17. Lue lisää täältä.

Lastenhoitohuoneet

Lastenhoitohuoneet löytyvät 2. kerroksesta Ravintolamaailmaa vastapäätä sijaitsevalta käytävältä ja 1. kerroksesta Stockmannin läheisyydessä Lindexin viereisellä käytävällä.

Lasten rattaat

Voit lainata infosta lastenrattaita shoppailun ajaksi näyttämällä henkilöllisyystodistustasi. Huomaa, että rattaita on rajoitetusti.

Lasten myymälät

Itiksestä löytyy monipuolinen myymälätarjonta perheille. Tässä Itiksen erityisesti lapsiin keskittyvät myymälät.

 

BR-Lelut

BR-Lelut tarjoaa suuren valikoiman leluja, legoja ja pelejä kaikenikäisille lapsille sekä hieman varttuneemmillekin lapsenmielisille. Turvastandardien mukaan testattujen leikkikalujemme parissa lapsesi saa nauttia turvallisista ja iloisista leikkihetkistä. Lue lisää.

Jesper Junior

Jesper Junior on suomalainen lastenvaatteisiin erikoistunut liikeketju,jonka valikoimista löydät sekä tunnetuimmat kohtuuhintaiset merkkituotteet että edulliset käyttövaatteet leikki-ikäisille lapsille ja vauvoille.Lue lisää.

Lastentarvike

Suomen suurimmasta vauva- ja lastentarvikevalikoimasta löydät kaiken tarvittavan pienokaisellesi: vaunut, turvaistuimet, pinnasängyt sekä paljon muuta. Koulutettu ja palveleva henkilökuntamme auttaa sinua mielellään. Lue lisää.

Moomin Shop

Moomin Shop tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia muumituotteita. Meillä on muumivaatteita, -mukeja, -leluja, -kirjoja ja mitä mahtavimpia lahjoja koko perheelle myös valmiiksi paketoituna! Tule vierailemaan Moomin Shoppiimme ja koe taianomainen elämys jännittävine hattivatteineen! Lue lisää.

Name It

name it:n mallistoista vanhemmat löytävät lapsilleen edullisia, muuta laadukkaita vaatteita, jotka ovat mukavia päällä. Valikoimista löytyy vaatteita 0-12 -vuotiaille lapsille ja niiden suunnittelussa on ajateltu myös vaihetta, jolloin lapsi alkaa itse päättää, miten pukeutua. Lue lisää.

Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret on Ruotsin johtava lastenvaateketju, joka valmistaa persoonallisia ja iloisia vaatteita kaikenikäisille lapsille kokoon 152 cm asti Polarn O. Pyret edustaa selkeitä ja iloisia värejä, leikkisiä kuoseja ja klassista raitaa. Lue lisää.

 

Katso myös mitä kaikkea muuta voit löytää perheen nuorimmille Itiksestä.