Tiedotteet

Kauppakeskus Itiksessä myymälät valmistautuvat 24.11. Black Friday -ostospäivään, jonka suosio on noussut vuosi vuodelta. Itiksen tekemän asiakaskyselyn mukaan suurin osa asiakkaista odottaa vuoden suurimpien alepäivien joukkoon noussutta kampanjaa. Hintatietoiset hyödyntävät alennukset myös tuotteisiin, joilla valmistellaan joulua tai jotka kääräistään pukinkonttiin. 

Tiedotteet

Itis järjestää Riehulin Halloween-tapahtuman lapsiperheiden iloksi tiistaina 31.10. kello 15‒20. Eri puuhapisteiden Halloween-aiheisen toiminnan huipentaa Halloween-noidan ohjaama Karkki vai Kepponen -kierros Itiksen myymälöissä ja Riehulin disco. 

Tiedotteet

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry.:n asiakasperheissä on 207 tämän syksyn ekaluokkalaista. Kauppakeskus Itis ja Hope toteuttavat Itiksessä 7.–13.8. kampanjan, jonka tavoitteena on saada jokaiselle Hopen piirissä olevalle lapselle koulureppu ja koulutarvikkeita. Keräykseen voi myös tuoda hyväkuntoisia lasten vaatteita ja tarvikkeita.

Tiedotteet

Kesäale on käynnistynyt kauppakeskus Itiksen kauppiaiden mukaan vilkkaasti. Itiksen asiakasbarometri vahvistaa, että asiakkaat aikovat shoppailla kesäalessa viime vuotta aktiivisemmin viileästä säästä huolimatta. Kesäalen aloitusajankohta on aikaistunut pysyvästi ja ale jatkuu elokuun puolelle.

Tiedotteet

Id-al-fitr -päivänä 25.6. Itiksessä on iloinen perhetapahtuma ja Itiksen Riehuli jalkautuu 1.7. Helsinki Priden puistojuhlaan Kaivopuistoon. 

Tiedotteet

Kesäiloa voi antaa hyvällä mielellä ja pienellä vaivalla pääkaupunkiseudun vähävaraisille lapsiperheille. Kauppakeskus Itiksen ja hyväntekeväisyysjärjestö Hope ‒ Yhdessä & Yhteisesti ry:n 29.5.‒4.6. pidettävään tempaukseen voi lahjoittaa vaikkapa harrastusvälineitä, kesäpelejä, leluja, vaatteita tai kenkiä. Lahjoitettavat tavarat voivat olla uusia tai hyväkuntoisia käytettyjä....