Tiedotteet

Lasten mobiilipeleistä, suositusta animaatiosarjasta ja omasta levystään tunnettu Kikattava Kakkiainen jalkautuu lapsiperheiden pariin Itiksen perhetapahtumissa. Itiksen maskotin Riehulin ja Kikattavan Kakkiaisen tähdittämät tapahtumat ovat osa Itiksen lapsiperhestrategiaa.     

 
Tiedotteet
Wereldhave Finland on tehnyt sopimuksen Finnkinon kanssa 9-salisen teatterin avaamisesta Itikseen. Itä-Helsingin ensimmäinen elokuvateatteri avautuu vuoden 2018 lopulla. Lue koko juttu täältä.
Tiedotteet

Black Friday tullut Suomeen jäädäkseen – Itiksen liikkeistä yli 70 prosenttia mukana alennusmyyntikampanjassa

Tiedotteet
Kauppakeskus Itiksen ravintola- ja myymälätarjonta monipuolistuu ja nykyisiä myymälöitä remontoidaan lattiasta kattoon. Myös Itiksen Anttila pitää ovet avoinna vähintään marraskuun loppuun saakka.
Tiedotteet
Itis rakensi ensimmäisenä suomalaisena kauppakeskuksena markkinointikampanjan ramadanin ja id al-fitr -juhlan ympärille. Kampanja huipentui suureen perhetapahtumaan, joka kasvatti kauppakeskuksen päiväkohtaista kävijämäärää arviolta 5 000 asiakkaalla. Itiksen kauppiaista yli 70 prosenttia toivoo kauppakeskuksen huomioivan muslimien juhlakauden jatkossakin.
Tiedotteet
Vapun juomat suosikkijuomat on laitettu nyt järjestykseen. Kauppakeskus Itiksen huhtikuun asiakasbarometrissä yli 3500 asiakasta on antanut mielipiteensä Vapun suosikkijuomasta: asiakkaiden ylivoimainen ykkössuosikki vappujuomana on sima. Kakkoseksi kiri kuohuviini ja kolmoseksi samppanja.