Inspiroidu

Istumalla ylelliseen elokuvatuoliin ja laitamalla virtuaalilasit päähäsi astut uuteen maailmaan ja pääset mukaan uskomattomaan seikkailuun!  

Tiedotteet

Kesäiloa voi antaa hyvällä mielellä ja pienellä vaivalla pääkaupunkiseudun vähävaraisille lapsiperheille. Kauppakeskus Itiksen ja hyväntekeväisyysjärjestö Hope ‒ Yhdessä & Yhteisesti ry:n 29.5.‒4.6. pidettävään tempaukseen voi lahjoittaa vaikkapa harrastusvälineitä, kesäpelejä, leluja, vaatteita tai kenkiä. Lahjoitettavat tavarat voivat olla uusia tai hyväkuntoisia käytettyjä....

Inspiroidu

Kierrätä helposti kesälelut, vaatteet ja varusteet Itiksessä 29.5.-4.6. Hopen ja Itiksen hyväntekeväisyystempauksessa. Toimi näin.

Tapahtumat

Isac Elliot esiintyy Itiksen keskusaukiolla sunnuntaina 4.6. Huom! Keikka on jo klo 11.00, liikkeet avautuvat klo 12. Lue lisää täältä.

Inspiroidu

Uudistettu New Yorker- myymälä kauppakeskus Itiksessä on avannut ovensa! Lue lisää täältä.

Inspiroidu

Vaaleanpunaista, minttua, beigeä, baby blue ja kaikki muut ihanat pastellisävyt ovat valloittaneet myymälöiden vaaterekit ja ovatkin kevään ehdoton trendi. Hurmaavat, naiselliset pastellisävyt tuovat tyyliin pehmeittä ja antavat tyyliin raikkautta. Lue lisää täältä.