Tiedotteet

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry.:n asiakasperheissä on 207 tämän syksyn ekaluokkalaista. Kauppakeskus Itis ja Hope toteuttavat Itiksessä 7.–13.8. kampanjan, jonka tavoitteena on saada jokaiselle Hopen piirissä olevalle lapselle koulureppu ja koulutarvikkeita. Keräykseen voi myös tuoda hyväkuntoisia lasten vaatteita ja tarvikkeita.

Inspiroidu

Zizzi avaa myymälänsä Itikseen torstaina 25.9. Lue lisää täältä.

Tapahtumat

Hopen asiakasperheissä on 207 syksyllä ekan luokan aloittavaa lasta. Jokainen heistä tarvitsee koulurepun, penaalin ja sinne kynän, kumin ja kenties viivottimen sekä terottimenkin. Jos tahdot auttaa, voit osallistua koulutarvikekeräykseen Itiksessä 7.-13.8. Lue lisää täältä.

Tiedotteet

Nuorisosuosikki Youtubesta, Roni Back vierailee Itisken Suomalaisessa kirjakaupassa signeerauskeikalla 4.8. klo 16. Lue lisää täältä.

Inspiroidu

Tilatessasi Itiksen uutiskirjeen täältä, saat ensimmäisinä etuina ilmaisen kahvin Itiksen Cafe Fasterissa tai Cafe Boulevardissa sekä sisäänpääsyn Leikkiasemalle yhdelle lapselle. 

Tiedotteet

Kesäale on käynnistynyt kauppakeskus Itiksen kauppiaiden mukaan vilkkaasti. Itiksen asiakasbarometri vahvistaa, että asiakkaat aikovat shoppailla kesäalessa viime vuotta aktiivisemmin viileästä säästä huolimatta. Kesäalen aloitusajankohta on aikaistunut pysyvästi ja ale jatkuu elokuun puolelle.