Itiksen aukioloajat

Aukioloajoissa voi olla joitakin poikkeuksia, liikekohtaisen aukioloajan voi varmistaa esimerkiksi soittamalla, puhelinnumerot löytyvät myymälät, palvelut ja ravintolat -sivuilta. Erikoispalveluilla (ravintolat, apteekki, pankit yms.) on omat aukioloaikansa.

Itiksen yleiset tilat ovat avoinna

Ma - Pe 7 - 21.30
Lauantaisin 7 - 19
Sunnuntaisin 10 - 19

Itiksen liikkeet ovat avoinna

Ma - Pe 10 - 21
Lauantaisin 9 - 18
Sunnuntaisin 12 - 18

Poikkeusaukiolo

 • Pitkäperjantai 3.4.2015

  Suljettu. Apteekki Medena palvelee myös pyhäpäivinä.

 • 1. pääsiäispäivä su 5.4.

  Suljettu. Apteekki Medena palvelee myös pyhäpäivinä.

 • 2.pääsiäispäivä ma 6.4.

  Suljettu. Apteekki Medena palvelee myös pyhäpäivinä.

 • Vappuaatto to 30.4.

  Auki 10-18.

 • Vapunpäivä pe 1.5.

  Suljettu. Apteekki Medena palvelee myös pyhäpäivinä.

 • Äitienpäivä su 10.5.

  Suljettu. Apteekki Medena palvelee myös pyhäpäivinä.

 • Helatorstai 14.5.

  Auki 12-18.

 • Helluntaipäivä su 24.5.

  Auki klo 12-18.

Ravintolamaailma

Ma - Pe 11 - 21
Lauantaisin 11 - 19
Sunnuntaisin 12 - 19

Ravintolamaailma palvelee myös äitienpäivänä ja isänpäivänä. Joillakin ravintoloilla on omat poikkeavat aukioloaikansa. Tarkat tiedot löydät ravintolan omalta sivulta.

Palvelut kävijöille

WC

WC-tilat löytyvät 2. kerroksesta Anttilan viereisen käytävän päästä.

Lastenhoitohuoneet

Lastenhoitohuoneet löytyvät 2. kerroksesta Anttilan vierestä ja 1. kerroksessa Stockmannin läheisyydessä Lindexin viereisellä käytävällä.

Inva-WC

Inva-WC:t sijaitsevat 2. kerroksessa Anttilan viereisen käytävän päädystä vasemmalta puolelta. Tiloihin pääsee hisseillä 1. kerroksesta Anttilan takana olevalta käytävältä.

Lasten rattaat

Voit lainata infosta lastenrattaita shoppailun ajaksi näyttämällä henkilöllisyystodistustasi. Huomaa, että rattaita on rajoitetusti.

Langaton verkko

Itiksessä on ilmainen langaton verkko, jota voit käyttää rajattomasti shoppailun lomassa. Löydät verkon laitteesi asetuksista (WLAN tai WI-FI) nimellä Itis.

Pyörätuolit

Pyörätuolia voit lainata Itiksen infopisteeltä henkilöllisyystodistusta näyttämällä. Pyörätuoli palautetaan infopisteelle asioinnin jälkeen. Huomaa, että pyörätuoleja on rajoitettu määrä.

Polkupyöräparkit

Polkupyöräparkit löydät Tarjoustalon edestä Turunlinnantieltä, Lidlin edustalta Itäkadulta, Eurokankaan edustalta Itäkadulta ja Stockmannin Turunlinantien sisäänkäynnin luota.

Postilaatikko

Postilaatikot löydät Anttilan viereiseltä käytävältä 1. kerroksesta, -1 kerroksesta Stockmannin palvelupisteen luota sekä Tallinnanaukion Postin edustalta.

Otto-automaatit

Löydät Otto-automaatin kauppakeskuksen 1. kerroksesta Anttilan viereiseltä käytävältä. Toisen Otto-automaatin löydät Halosen vierestä info-pisteen läheltä. Sekä kolmannen Otto-automaatin löydät -1 kerroksesta Apteekkia ja Sinelliä vastapäätä.

Pyörähuolto

Voit huoltaa pyöräsi itse Itiksen BFix -pyörähuollossa. Huoltopisteeltä löydät perustyökalut ja telineen, jolle voit nostaa pyörän. BFix -pyörähuolto sijaitsee Tokmannin pyöräparkin luota Turunlinnantien puolelta.

Turisteille

EU:n ulkopuoliset asukkaat ovat oikeutettuja tax-free-palautuksiin suurimmassa osassa Itiksen liikkeistä. Rahanvaihtopisteet ja pankkiautomaatit löydät helposti Itiksen kartasta.

 

Kaikki tärkeä Turisteille-tieto on koottu yhteen paikkaan. Näet siellä paitsi palveluja asiakkaille, myös vapaa-aikaan liittyviä vinkkejä. Käythän katsomassa.

Lue lisää turisti-infosta

Tietosuojaperiaatteet

Käyttäessäsi Wereldhaven / Kauppakeskus Itiksen sähköisiä palveluita tietokoneellesi voidaan lähettää meidän, palveluntarjoajamme tai yhteistyökumppanimme toimesta evästeitä.
Lue evästeiden käytöstä klikkamalla tästä.