Itiksen aukioloajat

Aukioloajoissa voi olla joitakin poikkeuksia, liikekohtaisen aukioloajan voi varmistaa esimerkiksi soittamalla, puhelinnumerot löytyvät myymälät, palvelut ja ravintolat -sivuilta. Erikoispalveluilla (ravintolat, apteekki, pankit yms.) on omat aukioloaikansa.

Itiksen yleiset tilat ovat avoinna

Ma - Pe 7 - 21.30
Lauantaisin 7 - 19
Sunnuntaisin 10 - 19

Itiksen liikkeet ovat avoinna

Ma - Pe 10 - 21
Lauantaisin 9 - 18
Sunnuntaisin 12 - 18

Poikkeusaukiolo

 • Pitkäperjantai 25.3.

  klo 12-18

 • Pääsiäislauantai 26.3.

  klo 9-18

 • 1.Pääsiäispäivä su 27.3.

  klo 12-18

 • 2.Pääsiäispäivä ma 28.3.

  klo 12-18

 • Vapunaatto la 30.4.

  klo 9-18

 • Vapunpäivä su 1.5.

  Suljettu

 • Helatorstai 5.5.

  klo 12-18

 • Äitienpäivä su 8.5.

  klo 12-18

 • Helluntai su 15.5.

  klo 12-18

 • Juhannusaatto pe 24.6.

  klo 9-15

 • Juhannuspäivä la 25.6.

  Suljettu

Palvelut kävijöille

Ekopiste

Ekopiste sijaitsee Itäväylän ja Itäkadun välissä. Ekopisteeltä löydät keräyspisteet muovikasseille, värittömälle lasille, värilliselle lasille, pienmetallille, keräyskartongille, kartongille ja paperille.

Lahjakortti

Infosta voit ostaa Itiksen kauppakeskuslahjakortin, joka on aina täydellinen lahja. Lue lisää.

Lastenhoitohuoneet

Lastenhoitohuoneet löytyvät 2. kerroksesta Anttilan vierestä ja 1. kerroksessa Stockmannin läheisyydessä Lindexin viereisellä käytävällä.

Lasten rattaat

Voit lainata infosta lastenrattaita shoppailun ajaksi näyttämällä henkilöllisyystodistustasi. Huomaa, että rattaita on rajoitetusti.

Löytötavarat

Kadonneita tavaroita voit tiedustella Itiksen infopisteeltä. Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse 040 554 9101.

Otto-automaatit

Löydät Otto-automaatit kauppakeskuksen 1. kerroksesta Anttilan viereiseltä käytävältä, löydät Halosen vierestä info-pisteen läheltä sekä Nordean luota, S-Marketin läheltä 1. kerroksesta. Talletus-automaatit löydät -1 kerroksesta Apteekkia ja Sinelliä vastapäätä.

Bitcoin–automaatti

Bitcoin-automaatin löydät 2. kerroksesta Suutari- ja avainpalvelun vierestä.

Pakettiautomaatti

Postin pakettiautomaatti on helppo tapa lähettää ja vastaanottaa paketteja siellä missä muutenkin kuljet. Postin pakettiautomaatin löydät Anttilan ja Gigantin läheltä 1. kerroksesta.

Polkupyöräparkit

Polkupyöräparkit löydät Tokmannin edestä Turunlinnantieltä, Lidlin edustalta Itäkadulta, Eurokankaan edustalta Itäkadulta ja Stockmannin Turunlinantien sisäänkäynnin luota.

Puhelimen latauspiste

Lataamon löydät 1. kerroksesta infopisteen vierestä sekä 2. kerroksesta Anttilan viereiseltä käytävältä.

Pysäköinti

Kauppakeskus Itiksestä löydät tuhansia maksuttomia pysäköintipaikkoja. Pysäköintitilat ovat auki klo 05-24.

Pyörähuolto

Voit huoltaa pyöräsi itse Itiksen BFix -pyörähuollossa. Huoltopisteeltä löydät perustyökalut ja telineen, jolle voit nostaa pyörän. BFix -pyörähuolto sijaitsee Tokmannin pyöräparkin luota Turunlinnantien puolelta.

Pyörätuolit

Pyörätuolia voit lainata Itiksen infopisteeltä henkilöllisyystodistusta näyttämällä. Pyörätuoli palautetaan infopisteelle asioinnin jälkeen. Huomaa, että pyörätuoleja on rajoitettu määrä.

Säilytyslokerot

Jätä ylimääräiset kantamukset lokeroon shoppailun ajaksi! Säilytyslokerot löytyvät -1. kerroksesta infopisteen lähellä olevien liukuportaiden alapäästä. Säilytyslokeroiden käyttö on maksutonta. Säilytyslokerot ovat tarkoitettu lyhyt aikaiseen säilytykseen ja ne tyhjennetään joka päivä.

Valokuva-automaatti

Kuvaamont löydät kauppakeskuksen 1. kerroksessa Anttilan viereiseltä käytävällä sekä 2. kerroksesta Clas Ohlsonin vierestä..

WC

WC-tilat löytyvät 2. kerroksesta Anttilan viereisen käytävän päästä.

Inva-WC

Inva-WC:t sijaitsevat 2. kerroksessa Anttilan viereisen käytävän päädystä vasemmalta puolelta. Tiloihin pääsee hisseillä 1. kerroksesta Anttilan takana olevalta käytävältä.

Wi-Fi

Itiksessä on ilmainen langaton verkko, jota voit käyttää rajattomasti shoppailun lomassa. Löydät verkon laitteesi asetuksista (WLAN tai WI-FI) nimellä Itis.

Turisteille

EU:n ulkopuoliset asukkaat ovat oikeutettuja tax-free-palautuksiin suurimmassa osassa Itiksen liikkeistä. Rahanvaihtopisteet ja pankkiautomaatit löydät helposti Itiksen kartasta.

 

Kaikki tärkeä Turisteille-tieto on koottu yhteen paikkaan. Näet siellä paitsi palveluja asiakkaille, myös vapaa-aikaan liittyviä vinkkejä. Käythän katsomassa.

Lue lisää turisti-infosta

Tietosuojaperiaatteet

Käyttäessäsi Wereldhaven / Kauppakeskus Itiksen sähköisiä palveluita tietokoneellesi voidaan lähettää meidän, palveluntarjoajamme tai yhteistyökumppanimme toimesta evästeitä.
Lue evästeiden käytöstä klikkamalla tästä.