Kierrätä kesäiloa

Kesäiloa-keräys Itiksessä 29.5.-4.6.

Laita ilo kiertoon! Tuo käytetyt, hyväkuntoiset kesälelut, -vaatteet ja -varusteet Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry.:n ja Itiksen Kesäiloa-keräykseen 29.5.-4.6. Hope toimittaa lahjoitetut lelut, vaatteet ja varusteet kesäksi pk-seudun apua tarvitseville lapsille ja nuorille.

Mikäli kaapeistasi ei löydy kierrätettävää, voit myös lahjoittaa valitsemasi uuden tuotteen. Erityisesti kesäksi kaivataan kylpypyyhkeitä, kesäurheiluvälineitä (jalkapallot, hyppynarut, skeittilaudat jne.) sekä pienemmille lapsille hiekkalaatikko- ja muita ulkoleikkeihin soveltuvia leluja. Myös käytetyistä polkupyöristä on huutava pula.

Löydät Hopen ja Itiksen keräyspisteen Itiksen ykköskerroksesta keskusaukiolta, tulevan Finnkinon elokuvateatterin edestä. Vapaaehtoistyöntekijät ovat paikalla ma 29.5.- pe 4.6. kauppakeskuksen aukioloaikoina.

Huolehdithan siitä, että lahjoittamasi vaatteet ja varusteet ovat puhtaita sekä ehjiä - sellaisia, joita oma lapsesikin voisi käyttää, jolleivat ne olisi jääneet pieneksi tai käyneet tarpeettomiksi. Ilahdutetaan yhdessä avun tarpeessa olevia lapsia ja nuoria!

Kauppakeskus Itis lahjoittaa kesäkeräykseen 100 kesäkassia, joista löytyy jalkapallo, katuliidut, hampurilaislahjakortti sekä Itiksen Leikkiaseman sekä minijunan pääsyliput.