Stockmannin lasten osastolla ihania kotimaisia merkkejä!

 

Itiksen Stockmannille on saapunut ihania kotimaisia lasten merkkejä! Uusina merkkeinä Itiksen tavaratalossa Papu, Vimma ja Gugguu! 

 

PAPU

Papu on suomalainen lastenvaate- ja lifestyleyritys. Ensimmäinen mallisto, Papu ja Nappisade, ilmestyi loppuvuodesta 2012. Papu tunnetaan laadukkaista ja graafisista unisex-tuotteistaan. Uudessa mallistossa on vaatteita myös aikuisille naisille.

 

Papun tuotteet on tehty kestämään aikaa ja käyttöä, ja ne valmistetaan mahdollisimman ekologisesti ja eettisesti hyviä työoloja kunnioittaen. Tuotteet on valmistettu joko luomupuuvillasta tai kierrätyskuiduista valmistetuista materiaaleista. Papun vaatteet valmistetaan Euroopassa.

 

 

VIMMA

Muun muassa lettilegginsseistään kuuluisan Vimman tuotteet valmistetaan joko täällä kotimaassa tai lähituotantona Virossa.

 

Vimman vaatteissa käytetään pääosin luonnonmateriaaleja, jotka tulevat Suomen lisäksi Baltian alueelta. Vaatteissa hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan myös kierrätysmateriaaleja. Vaatteiden laatu ja unisex-mallit ja -värit takaavat vaatteiden kierrätyksen siskoilta veljille, serkulta toiselle tai jälleenmyynnin nettikirppareilla.

 

 

GUGGUU

Vuonna 2013 lanseerattu Gugguu valmistaa yksinkertaisen tyylikkäitä ja laadukkaita lastenvaatteita. Merkin leikkisät leikkaukset tekevät vaatteista mukavia käyttää. Vaatteiden ajaton tyyli ja laatu mahdollistavat vaatteiden kierrätyksen lapselta toiselle.

 

Gugguut on valmistettu ekopuuvillasta, puuvillasta ja puuvillasekoitteista, ja kaikki materiaalit on huolellisesti valikoituja, testattuja ja turvallisia kankaasta pieniin yksityiskohtiin saakka. Merkin kaikki tuotteet napista valmiiseen vaatteeseen saakka on tuotettu Euroopassa.