Koe uskomaton elokuvaelämys!

Istumalla ylelliseen elokuvatuoliin ja laitamalla virtuaalilasit päähäsi astut uuteen maailmaan ja pääset mukaan uskomattomaan seikkailuun!  

Kierrätä kesäiloa

Kierrätä helposti kesälelut, vaatteet ja varusteet Itiksessä 29.5.-4.6. Hopen ja Itiksen hyväntekeväisyystempauksessa. Toimi näin.

Uudistunut New Yorker

Uudistettu New Yorker- myymälä kauppakeskus Itiksessä on avannut ovensa! Lue lisää täältä.

Pastellisävyt ovat kevään merkki!

Vaaleanpunaista, minttua, beigeä, baby blue ja kaikki muut ihanat pastellisävyt ovat valloittaneet myymälöiden vaaterekit ja ovatkin kevään ehdoton trendi. Hurmaavat, naiselliset pastellisävyt tuovat tyyliin pehmeittä ja antavat tyyliin raikkautta. Lue lisää täältä.

Lahjakorttiarvonta helatorstaina

Tilaamalla Itiksen uutiskirjeen joko sähköpostiin tai matkapuhelimeen pääsee automaattisesti mukaan arvontaan, jossa on pääpalkintona 500 euron arvoinen Itiksen kauppakeskuslahjakortti. Arvonnassa ovat mukana kaikki su 21.5.2017 mennessä postituslistalle liittyneet tilaajat

Kaikki vappuun Itiksestä!

Vappu on vuoden värikkäin jula, josta koristelut ja hyvä ruoka eivät puutu. Tämän vuoden juhlavalmistelut kannattaa aloittaa Itiksestä. Lue lisää täältä.

Täydellinen lahja äidille!

Lahjaideoista löydät muun muassa muodista kiinnostuneille trendikkäitä vaatteita ja asusteita, hemmottelua kaipaaville kauneustuotteita, sisustuksesta kiinnostuneille sisustustuotteita ja herkuttelijoille maukkaita herkkuja. Katso lahjaideat täältä.

Trenssitakki on luottokumppani

Trenssitakki on kevään luottokumppani ja ajaton klassikko, joka tulisi löytyä jokaisen vaatekaapista. Lue lisää.